Bescherm je Auto met Paint Protection Film (PPF)

Bescherm je Auto met Paint Protection Film (PPF)

Paint Protection Film (PPF) is de ideale oplossing om de lak van je auto te beschermen tegen krassen, steenslag en andere vormen van beschadiging. Deze hoogwaardige thermoplastische urethaanfolie biedt uitstekende weerstand tegen zure verontreinigingen, UV-stralen en oxidatie. Bovendien beschikt de folie over zelfhelende eigenschappen, waardoor lichte krassen automatisch verdwijnen bij blootstelling aan warmte.

Neem contact op
Hoogwaardige Lakbescherming

Hoogwaardige Lakbescherming

Bij APM Cars, Care and Customs installeren we PPF op alle automodellen en -onderdelen. We werken samen met het topmerk Avery, die bekendstaat om hun duurzaamheid en superieure kwaliteit. Deze folies zijn niet alleen optisch helder maar hebben ook een geavanceerde zelfherstellende toplaag, waardoor oppervlakkige krasjes eenvoudig verdwijnen met warm water of een föhn. Daarnaast bieden ze bescherming tegen steenslag, insecten en vandalisme, wat bijdraagt aan de langdurige uitstraling en waarde van je auto.

Offerte aanvragen
Wat kunnen we voor jouw auto betekenen?

Wat kunnen we voor jouw auto betekenen?

Onze PPF is beschikbaar in zowel matte als glanzende afwerkingen, zodat je de stijl van je auto kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. De hoogwaardige folies van Xpel zorgen voor een onberispelijke uitstraling en langdurige bescherming.

Wil je meer weten over onze PPF-diensten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de beste bescherming voor je auto.

mail ons