Ramen tinten

Ramen tinten

Bij APM Cars, Care and Customs zijn we gespecialiseerd in het tinten van autoramen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu meer privacy wilt, je auto een strakkere look wilt geven, of je wilt beschermen tegen de zon, wij bieden professionele en betaalbare oplossingen op maat. Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfect resultaat dat voldoet aan alle Nederlandse wet- en regelgeving.

vraag informatie aan
Voordelen van Getinte Ramen

Voordelen van Getinte Ramen

Het tinten van je autoramen biedt tal van voordelen. Het hoogwaardige folie dat we gebruiken, is niet alleen warmtewerend, waardoor je airco minder hard hoeft te werken en je brandstof bespaart, maar het biedt ook bescherming tegen UV-straling. Bovendien helpt getint raamfolie de kans op auto-inbraak te verminderen, omdat waardevolle spullen minder zichtbaar zijn. Het folie maakt het glas ook sterker en beter bestand tegen inslag, wat extra veiligheid biedt.

Offerte aanvragen
Voor Bedrijven en Particulieren

Voor Bedrijven en Particulieren

Of je nu de ramen van je privéauto wilt tinten voor een stijlvolle uitstraling en extra privacy, of je bedrijfswagens wilt voorzien van getinte ramen voor betere bescherming en een uniforme look, wij bieden maatwerkoplossingen voor iedere auto.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Neem contact op