Chrome Delete: Upgrade jouw auto

Chrome Delete: Upgrade jouw auto

Bij APM Cars, Care and Customs bieden we een hoogwaardige chrome delete service aan die je voertuig een exclusieve uitstraling geeft. Door de chroomlijsten van bijvoorbeeld ramen, dak en grille te voorzien van een contrasterende kleur, krijgt je auto een strakke en moderne look. Onze specialisten zorgen ervoor dat elk detail nauwkeurig wordt afgewerkt voor een perfecte resultaat.

Contact opnemen
Ontchromen voor een Premium Look

Ontchromen voor een Premium Look

Chrome delete, ook wel bekend als ontchromen, is de perfecte manier om je auto een nieuwe uitstraling te geven. Kies uit hoogglans zwart, satijn, carbon of mat om de meest premium look te bereiken. Onderdelen zoals raamlijsten, handgrepen, dakdragers en logo’s kunnen in elke gewenste kleur worden ontchroomd, waardoor je auto een unieke en persoonlijke touch krijgt.

Offerte aanvragen
Kwaliteit en Bescherming

Kwaliteit en Bescherming

Onze chrome delete behandeling biedt niet alleen esthetische voordelen, maar beschermt ook de ontchromde onderdelen tegen slijtage en weersinvloeden. Bij APM Cars, Care and Customs gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen van topmerken zoals Avery en 3M. Deze materialen garanderen duurzaamheid en een superieure afwerking, waardoor je auto er niet alleen geweldig uitziet, maar ook beter beschermd is.

Afspraak inplannen